Προϊόντα για έκπτωση ross (3)

Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

Σταφύλι: Negroamaro – μαύρη Μαλβάσια – Πριμιτίβο Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντίνο Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος καλλιέργειας αμπελιού: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 90/120 εκατοντάδες σταφυλιών Εσοδεία: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% -12% vol. Χρώμα: Ζωντανό ροζ Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή. Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα. Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%. Γαστρονομικός συνδυασμός: είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.